Hara je povukao na kevu!

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2015, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hara je povukao na kevu!

Izgleda da i u Čileu važi stara srpska narodna umotvorina da iver ne pada daleko od klade...

Iz Čilea stigla bombastična vest koja bi možda mogla da objasni izuzetno nesportsko ponašanje defanzivca 'Rohosa' na Kopa Amerika.

Gonzalo Hara je 'cajperom' isporvocirao Edisona Kavanija u 1/4 finalu, a onda i isfolirao da ga je nokautiran što je imalo za posledicu crveni karton za urugvajskog napadača, koji je domaćinu olakšao posao da se plasira u narednu rundu, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << potom i osvoji prvu titulu prvaka Južne Amerike u istoriji.

Hara je naknadno kažnjen sa četiri utakmice neigranja za državni tim, nije ga bilo u timu u polufinalu i finalu, a kaznio ga je i klub (Majnc) stavljanjem na transfer listu.

Međutim, među 'akterima' u finalu Kopa Amerika između Čilea i Argentine bila je njegova majka!

Novinarka Vanesa Palasio je prenela informaciju da je gospođa Hara bila jedna od najistaknutijih divljaka na tribinama koji su učestvovali u napadu na porodicu Lea Mesija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.