Hapoel preko Makabija do Liga kupa

Izvor: B92, 01.Okt.2016, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapoel preko Makabija do Liga kupa

Košarkaši Hapoela pobedili su Makabi sa 77:62 i osvojili Liga kup Izraela.

Pobednike je predvodio bivši plej Partizana Kurtis Džerels sa 19 poena, Timor je dodao 13, a bivši igrač Crvene zvezde i Partizana Tarens Kinzi ubacio je 12.

Na drugoj strani, Vims je ubacio 16, a prošlogodišnji centar Zvezde Majk Cirbes imao je 13 poena i 6 skokova.

Hapoel je ubedljivo dobio prvu deonicu (24:13), Makabi se vratio do poluvremena (38:35), ali je meč definitivno odlučen u trećoj deonici koju je Hapoel dobio sa 24:12.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BOLJI OD CIRBESOVOG MAKABIJA: Stodemajer, Džerels i Kinzi osvojili super kup Izraela

Izvor: Kurir, 01.Okt.2016

...Pobednike je predvodio bivši igrač Partizana Kurtis Džerels sa 19 poena, zatim nekadašnji prvotimac Partizana i Crvene zvezde Tarens Kinzi sa 12 poena i šest skokova, ali i NBA zvezda Amari Stodemajer sa devet poena i šest skokovaOvo je Amerikancu prvi trofej od odlaska iz NBA..Najefikasniji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.