Haos u regionu: Sudija bežao da spase živu glavu od fudbalera, ali nije uspeo!

Izvor: BKTV News, 19.Okt.2017, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u regionu: Sudija "bežao da spase živu glavu" od fudbalera, ali nije uspeo!

Utakmica 10.kola prvenstva Regionalne lige Republike Srpske-grupa Zapad na stadionu "Vedro polje" u kojoj su se sastali OFK Brdo i FK Kladari imala je neslavan epilog, pošto je prekinuta pri vođstvu domaćina od 1:0.

U 35. minuti kada je sudija Slaviša Jovanić dosudio penal za do tog momenta znatno bolje "brđane", nezadovoljni njegovom odlukom gostujući igrači su protestvovali, a potom i krenuli u fizički obračun sa njim.

Crvena zvezda dočekala Arsenal (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Delilac pravde iz Prnjavora i pored činjenice da je pokazao zavidnu brzinu, jureći prema kućici delegata Živka Keleča iz Banjaluke, nije uspeo da se odbrani od udaraca. Ostoja Došlov i Nemanja Janković uspeli su da ga "dohvate" po vratu i leđima, a iako nije ni odsvirao kraj uz smirivanje situacije bilo je jasno da se meč ne može nastaviti.

OVA vest uzdrmala je FUDBALSKI SVET SRBIJE, ko će ORLOVE voditi na Mundijalu?

Nadležni disciplinski organi Saveza svakako će se odrediti prema vinovnicima prekida, ali je izvesno da će izabranici trenera Mirze Alkića dobiti ovaj susret službenim rezultatom 3:0 i tako nastaviti uspešnu seriju u kojoj u poslednjih sedam kola nisu doživeli poraz.

I REKORD i KIKS: Napravio grešku, a protivnički igrači ga TEŠILI!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.