Izvor: RTS, 25.Maj.2022, 09:16

Haos u Tirani, tuča navijača Fejenorda i Rome

Najmanje 20 osoba, navijača Fejenorda i Rome, ali i policajaca i slučajnih prolaznika, povređeno je u seriji incidenata koji su prethodili finalu Kupa konferencija u Tirani. Proterano 80 Italijana.
Navijači Rome i Fejenorda napali su policiju u centru Tirane, javljaju albanski mediji.

Na početku serije incidenata navijači Fejenorda su gađali policajce kamenjem i flašama, dok su se na drugom kraju grada policija sukobila sa navijačima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Rome.
U incidentima je povređeno najmanje 20 osoba, uključujući 12 policajaca, nekoliko navijača Rome i Fejenorda i nekoliko slučajnih prolaznika.
Policija je uhapsila 60 navijača – 48 Italijana i 12 Holanđana.
Istovremeno, albanska policija proterala je 80 navijača Rome, koji su ispraćeni do trajekta u Draču.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sukob albanske policije sa holandskim i italijanskim navijačima, 12 povređenih

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Maj.2022

Albanska policija saopštila je kasno sinoć da je najmanje deset policajaca i dva civila povređeno u sukobima sa holandskim i italijanskim navijačima uoči finala fudbalske Lige konferencija između Fejenorda i Rome.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.