Haos u Rimu!

Izvor: RTS, 03.Maj.2014, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Rimu!

Pred finale Kupa Italije u Rimu, nekoliko osoba pogođeno vatrenim oružjem. U incidentima u kojima su učestvovali navijači tri kluba, jedan policajac u civilu lakše povređen. Finalni meč na "Olimpiku" počeo sa 45 minuta zakašnjenja.

Finale fudbalskog kupa Italije između Napolija i Fiorentine odloženo je 45 minuta zbog divljanja huligana u Rimu, a u incidentima je najmanje troje navijača ranjeno iz vatrenog oružja.

Finale je trebalo da počne u 21 čas, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je počelo 45 minuta kasnije. Jedan od trojice je teže ranjen, a, po navodima lokalnih medija, on je pogođen u grudi iz pištolja. Svi povređeni su navijači Napolija.

Prema nepotvrđenim informacijama, grupa navijača Rome napravila je zasedu navijačima iz Napulja, prilikom čega je došlo i do oružanog sukoba.

Ostale pristalice tima iz Napulja smeštene su na severnoj tribini, odakle su ka terenu pre utakmice uletela mnoga pirotehnička sredstva, a neka od njih su povredila jednog vatrogasca.

Rimska policija je saopštila da "ranjavanje vatrenim oružjem verovatno nije povezan sa tučama u sukobima navijača".

Nekoliko tuča je izbilo oko Olimpijskog stadiona u Rimu, a policija je morala da interveniše.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Haos u Rimu! Napoli osvojio Kup!

Izvor: RTS, 04.Maj.2014, 01:00

Pred finale Kupa Italije u Rimu, nekoliko osoba pogođeno vatrenim oružjem. U incidentima u kojima su učestvovali navijači tri kluba, jedan policajac u civilu lakše povređen. Finalni meč na "Olimpiku" počeo sa 45 minuta zakašnjenja. Napoli pobedio Fjorentinu 3:1...23.58 - Napoli osvojio Kup Italije,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.