Haos u Podgorici: Navijač uleteo na parket, košarkaš Banvita ga nokautirao! /VIDEO/

Izvor: Blic, 07.Jan.2015, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Podgorici: Navijač uleteo na parket, košarkaš Banvita ga nokautirao! /VIDEO/

Nemile scene u dvorani "Morača" obeležile su početak druge faze Evrokupa, pošto je jedan od navijača Budućnosti uleteo na parket i nasrnuo na košarkaša Banvita, ali je izvukao "deblji kraj", jer je doživeo klasičan nokaut.

Kako prenose podogričke "Vijesti", huligan je utrčao na teren malo više od dva minuta pre kraja i zaleteo se na Samija Mehiju tokom izvođenja slobodnih bacanja, i sigurno nije očekivao ono što je usledilo.

Iz pozadine se zaleteo Erl >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Roulend i prosto nokautirao navijača koji je završio na parketu, napao ga je i Mehija, a tek onda su obezbeđenje i policija uspeli da spreče dalje rasplamsavanje incidenta.

Prekid je trajao oko 15 minuta nakon čega je utakmica privedena kraju bez isključenih Mehije i Roulenda, a Banvit je pobedio Budućnost sa 74:68.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS U PODGORICI: Gostujući košarkaši tukli navijača Budućnosti (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 07.Jan.2015

Košarkaš turskog Banvita MMA zahvatom nokautirao domaćeg navijača koji je par sekundi ranije napao njegovog saigrača..Neverovatan incident dogodio se u ”SC Morača” u Podgorici gde je Budućnost ugostila tursk Banvit u okiru Evrokupa kada je jedan domaći navijač ušao na teren, ali je ubrzo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Navijač uleteo na parket, košarkaš ga nokautirao (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jan.2015

Nemile scene u dvorani "Morača" obeležile su početak druge faze Evrokupa, pošto je jedan od navijača Budućnosti uleteo na parket i nasrnuo na košarkaša Banvita, ali je izvukao "deblji kraj", jer je doživeo klasičan nokaut...Kako prenose podogričke "Vijesti", huligan je utrčao na teren malo...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.