Haos u Lionu, utakmica sa Bešiktašom odložena zbog divljanja navijača! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Apr.2017, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Lionu, utakmica sa Bešiktašom odložena zbog divljanja navijača! (video)

Ružne slike dolaze iz Francuske, gde je trebalo da bude odigran meč 1/4 finala Lige Evrope.

Lion je trebalo da ugosti Bešiktaš, sve je bilo spremno za početak utakmice, ali su onda navijači uzeli stvari u svoje ruke.

Krenuli su neredi na tribinama, tuča je dobijala sve veći obim, a sve je eskaliralo kada su navijači Bešiktaša počeli da koriste priotehniku.

Prema navodima svetskih medija, navijači istanbulske ekipe su ispaljivali razne projektila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i vatromet, te je policija morala da interveniše, a iz bezbednosnih razloga velika grupa navijača je sa tribina preseljena na sam teren.

Strasti su se ipak smirile, te je utakmica počela, sa 45 minuta zakašnjenja.

To anyone who is stupid enough to think the OL fans are innocent - this photos speaks for itself. #Besiktas #Lyon pic.twitter.com/yrTq9Zlx1e

— Napoléon (@Gokhanism) April 13, 2017

I don't get why clubs continue to put away fans in the upper tiers?!? #madness #lyon pic.twitter.com/UyYBGBf8Tz

— Niall Cox Official (@nico754) April 13, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sukobi u Lionu, navijači pobegli na teren

Izvor: RTS, 13.Apr.2017

Sukobi na tribinama stadiona Park Olimpik Lion, u kojima su glavnu ulogu imali huligani Bešiktaša, naterali su navijače na teren i odložili početak prvog meča četvrtfinala Lige Evrope između francuske i turske ekipe. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.