Haos u Dubrovniku posle pobede Crnogoraca – Hrvati vređali, ima uhapšenih FOTO

Izvor: B92, 09.Jan.2024, 11:14

Haos u Dubrovniku posle pobede Crnogoraca – Hrvati vređali, ima uhapšenih FOTO

Burno je bilo tokom duela Hrvatske i Crne Gore na vaterpolo EP u Dubrovniku.

Slavili su Crnogorci posle boljeg izvođenja peteraca sa 15:13, u trećem kolu.

Bilo je spornih sudijskih odluka koje su više išle na štetu Crne Gore, koja je poslednja dva i po minuta igrala sa igračem manje u bazenu.

Varncice su sevale i nakon utakmice, kada su navijači Crne Gore slavili gol, a manja grupa revoltiranih domaćih pristalica ih je prvo vređala, a onda krenula >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na njih u nameri da se fizički obračuna, prenose hrvatski mediji.

Nakon toga uhapšena su četiri državljanina Hrvatske zbog narušavanja javnog reda i mira i izazivanja nereda i oni će biti izvedeni pred Opštinski sud u Dubrovniku.

Hrvatska kao druga iz grupe A ide u četvrtfinale, dok je Crna Gora kao treća iza Španije i Hrvatske obezbedila osminu finala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Pobedili smo Hrvatsku, sudije i publiku"

Izvor: B92, 09.Jan.2024

Vaterpolisti Crne Gore pobedili su Hrvatsku posle boljeg izvođenja peteraca sa 15:13 u trećem kolu prvenstva Evrope...Meč između vaterpolista Hvrtaske i Crne Gore izazvao je veliku buru kako u bazenu tako i na trinbinama...Crnogorcu su posle penala pobedili domaćina 15:13 u poslednjem meču grupne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.