Haos u Bajernu: Miler krivi klinca, Kimih urlao u svlačionici VIDEO

Izvor: B92, 05.Apr.2023, 09:49

Haos u Bajernu: Miler krivi klinca, Kimih urlao u svlačionici VIDEO

Fudbaleri Bajerna priredili su svojim navijačima novi šok u roku od samo desetak dana.

Nakon neočekivanog odlaska trenera Julijana Nagelsmana, bajkovit početak Tomasa Tuhela pobedom u derbiju nad Borusijom (4:2) bio je samo privremen.

Bavarci su u utorak šokirali fudbalski sve eliminacijom iz Kupa već u četvrtfinalu od Frajburga, i to na svom terenu.

Bajern je ispao od tima koji je na 23 gostovanja u Bavarsoj doživeo 20 poraza uz tri remija, a koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ove sezone pobedio 5:0.

Sve je počelo po planu, Bajern je poveo u 19. minutu golom Dajota Upamekana, a onda je usledila senzacija.

Frajburg je ubrzo izjednačio preko Nikolasa Heflera, a onda je u petom minutu sudijske nadoknade Lukas Heler iz penala pogodio za senzacionalan trijumf gostiju 2:1.

Penal je skrivio Bajernov "vunderkind", 20-godišnji Džamal Musijala, čija se vrednost procenjuje na 100 miliona evra, igranjem rukom u svom kaznenom.

Nakon šokantnog ispadanja iz Kupa čelnici i zvezde Bajerna su van sebe od besa.

Kapiten Tomas Miler krivi upravo klinca od 110 miliona evra.



"Neopisivo smo prazni nakon ovakve eliminacije iz Kupa. Ispasti golom iz daljine i penalom u poslednjoj minuti nadoknade je ultra gorko! Je li Musijala kriv? Da, nije smeo da ide na loptu rukom, posebno ne na tom delu terena i u samoj završnici utakmice. Ali, pobeđujemo i gubimo zajedno"
, rekao je kapiten Tomas Miler.

S druge strane, njegov zamenik Džošua Kimih krivi ceo tim.

"Brutalno me iznerviralo što smo ovako ostali bez Kupa. Izbačeni smo, ali to je bilo nemoguće. Frajburg zapravo nije imao ništa od prilika u ovoj utakmici, tek jedan šut iz daljine i penal. Ali, pokazao je ono što mi nismo. Frajburg je izgarao za pobedu, a mi smo mislili da će pasti sam od sebe. Zato nam se opet dogodilo ono što je prečesto slučaj, izgubili smo nakon što smo poveli. Ova ekipa Bajerna pokazuje premalo strasti i premalo emocija", rekao je Kimih.

Keri Hau, glavni reporter televizije Sport1, zadužen za Bajern, otkriva dramu iza zatvorenih vrata.

"Cela ekipa Bajerna se nakon debakla zaključala u svlačionicu, u koju je sišao i izvršni predsednik Oliver Kan. Svi su van sebe i vrte glavama u neverici. Video sam kako Alfonso Dejvis pokušava da oraspoloži šokiranog Musijalu. Čuje se kako Kimih urla: 'Kakvo sra*e, čoveče!'"

Bajernu ostaje borba za titulu, u kojoj je opet na "pol-poziciji" zahvaljujući pomenutoj pobedi u derbiju.

A tu je i četvrtfinale Lige šampiona, ali u pitanju je dvomeč sa moćnim Mančester sitijem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.