Haos na derbiju u Albaniji, baklje, tuče, hapšenja...

Izvor: RTS, 30.Sep.2019, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos na derbiju u Albaniji, baklje, tuče, hapšenja...

Navijači gradskih rivala, Partizanija i Tirane potukli su se u glavnom gradu Albanije. Policija privela ukupno devet osoba, za dvojicom se još uvek traga.
Albanski specijalci na jedvite jade uspeli su da razdvoje navijače Partizanija i Tirane, koji su se potukli pred gradski derbi.

Tuča je, navodno, počela pošto su navijači Partizanija razvili uvredljiv transparent, posle čega je usledila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << opšta tuća i salva uvreda.
Za dvojicom navijača se još uvek traga, jer se sumnja da su jednu šahtu napunile pirotehnikom. Nameravali su da tu napravu detoniraju uz pomoć daljinskog upravljača.
Utakmicu je obezbeđivalo oko 100 pripadnika privatnog obezbeđenja, a na stadionu je bilo oko 8.000 navijača.
Partizani je pobedio rezultatom 2-1.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Krvavi sukob navijača u Albaniji, nepoznat tačan broj povrijeđenih

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2019

Navijači Tirane i Partizanija žestoko su se sukobili u nedjelju u glavnom gradu Albanije neposredno pred početak meča.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.