Haos na Tur dFransu – za sve kriv selfi gledalac

Izvor: B92, 16.Jul.2023, 16:23

Haos na Tur d'Fransu – za sve kriv "selfi" gledalac

Neoprezni navijač koji je stajao uz samu stazu pružio je ruku više nego što je trebalo u želji da uhvati bolji ugao, i izazvao masovni karambol na Tur d'Fransu.

Biciklista koji je naišao na ovog "selfi" navijača izgubio je ravnotežu, uleteo u putanju drugih takmičara i tu nija bilo spasa.

Desetak biciklista je popadalo u haotičnom trenutku, ali ne i lideri i najveći favoriti za osvajanje Tura Jonas Vingegor i Tadej Pogačar.

Danas i Slovenac su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << blizu ove grupe međutim ostali su pribrani i dovoljno spretni da se izvuku bez posledica.

Najgore je prošao Belgijanac Nejtan Van Hojdonk koji je posle pada udario glavom o betom i ostao da leži.

Bio je grogiran nekoliko minuta međutim nastavio je trku baš kao još dvojica njegovih klupskih drugova – Sep Kas i Dilan Van Barle.

Sva trojica su iz ekipe Džumbo-Visma za koju vozi i aktuelni šampion Tura Veingegard.

Incident se inače dogodio tokom 15. etape najpopularnije trke na svetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gledalac praveći selfi izazvao veliki sudar na Tur de Fransu

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jul.2023

PARIZ - Katastrofalni udes tokom 14. etape najprestižnije biciklističke trke Tur de Frans u kojem je povrijeđeno 30 takmičara izazvao je gledalac koji je želio da napravi selfi, odnosno fotografiju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.