Hansen na bolovanju zbog stresa

Izvor: B92, 08.Feb.2023, 18:14

Hansen na bolovanju zbog stresa

Legendarni danski rukometaš i član Olborga Mikel Hansen na bolovanju je na neodređeno vreme zbog stresa, saopštio je danas njegov klub.

"Hansen je danas prijavio da je bolestan sa simptomima stresa. Ovo je za njega izuzetno teška reakcija na stres tokom godine", navodi se u saopštenju danskog Olborga.

Ovo je za njega izuzetno teška reakcija na stres tokom godine", navodi se u saopštenju danskog Olborga.

U proleće prošle godine 35-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrač, koji se smatra jednim od najboljih rukometaša sveta, bolovao je od flebitisa u kombinaciji sa plućnom embolijom, koja ga je sprečila da završi sezonu u Pari Sen Žermenu, za koji je igrao od 2012. godine.

Nakon deset godina u Parizu, danski igrač je u avgustu prošle godine prešao u Olborg.

Prošlog meseca Danska je sa Hansenom treći put zaredom osvojila zlato na Svetskom prvenstvu, nakon što je u finalu u Stokholmu savladala Francusku sa 34:29. Hansen je u finalnoj utakmici jedini gol postigao sa sedmerca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Legendarni rukometaš otišao na bolovanje zbog stresa

Izvor: Danas, 08.Feb.2023

Legendarni danski rukometaš i član Olborga Mikel Hansen na bolovanju je na neodređeno vreme zbog stresa, saopštio je njegov klub.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.