Izvor: MozzartSport.com, 03.Jun.2020, 20:34

Hanover zakucao Drezden za dno (VIDEO)

Dlanom o dlan - 3:0 (3:0)

Ovo bi moglo da se opiše kao pobeda laka kao dlanom o dlan. Hanover je dočekao Dinamo iz Drezdena i lagano poput šetnje po parku odradio je posao i slavio na kraju sa 3:0 (3:0).

Ako su gosti i imali neke iluzije da danas mogu do bodova, Hanover ih je razuverio već u 10. minutu kada je došao do gola preko Dukša. Korb je bio vrlo aktivan po desnoj strani, napravio je dobru asistenciju i tako je Hanover poveo.

Samo sedam minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kasnije, Korb je imao novu akciju po desnoj strani i upisao je novu asistenciju. Ovoga puta Guideti je bio na pravom mestu pa je posle 17 minuta igre meč bio praktično rešen.

Do kraja prvog poluvremena Hanover je stigao do još jednog gola kada je Prib u 46. minutu glavom pogodio suprotan ugao i stavio tačku na ceo posao.

Dinamu gori pod nogama i danas mu je igrala samo pobeda. Proteklog vikenda Drezden nije imao šanse protiv Štutgarta (0:2). Sa ovim porazom danas, Dinamo iz Drezdena postao je najozbiljniji kandidat za ispadanje, pogotovo što do kraja imao dosta težak raspored. Između ostalih i utakmice protiv Arminije i Hamburgera.

Hanover sada ima 39 osvojenih bodova što ga drži na šestom mestu, dok je Drezden poslednji sa 24 osvojena boda i nalazi se na poslednjem 18. mestu.

NEMAČKA 2 - REZULTATI

Sreda

Hanover - Drezden 3:0 (3:0)

/Dukš 10, Guideti 17, Prib 45+1/

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.