Hanover dolazi po Srnića

Izvor: MozzartSport.com, 29.Dec.2017, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hanover dolazi po Srnića

Kluž je odbijen

Upisao se u klupske anale postigavši gol za pobedu nad Kelnom i prezimljavanje u Ligi Evrope, ali izgleda da je Slavoljub Srnić tim pogotkom i sebi samom učinio veliku uslugu. Jer nisu samo ljudi iz Kelna pratili taj meč, već i ostali nemački klubovi, pa se sada javio i prvi potencijalni Srnićev poslodavac iz Bundeslige.

Prema informacijama Večernjih novosti naime skauti Hanovera poslali su pozitivan izveštaj u klub, pa bi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 25-godišnji Srnić već u januaru mogao u Nemačku. Novosti dalje pišu da bi posao, ako se obe strane dogovore, mogao da bude zaključen već prvih dana nove godine. Crvena zvezda neće Srniću praviti probleme da promeni sredinu pošto mu ugovor ističe na leto. Naravno, neko obeštećenje se očekuje.

Novosti dodaju da je i rumunski Kluž poželeo da odvede Srnića, ali da je ta ponuda odbijena. Turski mediji pišu da bi Srnića rado videli i čelnici Trabzona.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.