Hamšik veran Napulju

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jun.2016, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamšik veran Napulju

„Ne razmišljam o promeni sredine“, dodao je slovački majstor fudbala

Cela Evropa se poklonila Mareku Hamišku posle partije protiv Rusije. Slovački majstor fudbala još jednom je demonstirao moć i tehničku superiornost, možda dokazao da je spreman za veći klub od Napolija. Tom talasu mišljenja priključio se i selektor Slovaka Kozak rečima da je Hamšiku potreban veći izazov od Napolija.

Ipak, sjajni vezista je čvrsto na zemlji. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

„Imam još dve godine ugovora, moja budućnost je i dalje u Napulju. Napredujemo svake godine, ne razmišljam o odlasku. Verujem da ni klub nema nameru da me proda“, poručio je Hamšik.

Kao i svi Slovaci Hamšik uživa na Prvenstvu Evrope. Stigli su do prve pobede i imaju realne izglede da se plasiraju dalje.

„Uživam u ovom trenutku. Mi nikada ranije nismo pobedili na turniru UEFA. Ovo je zaista poseban trenutak“, dodao je Hamšik.

(Foto Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.