Hamiltonu pol-pozicija na Hungaroringu, Britanac iznenađen

Izvor: Blic, 27.Jul.2013, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamiltonu pol-pozicija na Hungaroringu, Britanac iznenađen

Britanski vozač Luis Hamilton ostvario je najbolji rezultat u kvalifikacijama za Veliku nagradu Mađarske koja se u nedelju od 14 časova vozi na stazi Hungaroring, ali je posle završetka borbe za pol poziciju istakao da je iznenađen konačnim ishodom.

"Mislio sam da je Sebastijan (Fetel) prvi. Uz ove visoke temperature, nije bilo lako na stazi. Mnogo sam se iznenadio kada sam prošao kroz cilj, a oni mi javili da sam prvi. Nisam uopšte imao utisak da sam sjajno odvezao taj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << krug. Iskreno, baš sam iznenađen", rekao je Hamilton.

Iza Britanca, koji je je najbrži krug u bolidu Mercedesa odvezao za minut i 13,388 sekundi, plasirao se upravo aktuelni šampion Fetel sa 1:19,426 za volanom Red Bul Rejsing Renoa.

Iz drugog reda krenuće Roman Grožan (Lotus Reno) i drugi Mercedesov vozač Niko Rozberg, a iza njih, redom, Fernando Alonso (Ferari), Kimi Raikonen (Lotus-Reno), Felipe Masa (Ferari), te ostali.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VN Mađarske (kvalifikacije): Hamilton "ukrao" Fetelu pol poziciju

Izvor: Sportal.rs, 27.Jul.2013

Bivši svetski prvak Luis Hamilton iznenadio je sve, pa i samog sebe, na vreloj stazi Hungaroring osvajanjem pol pozicije za nedeljnu trku za Veliku nagradu Mađarske.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.