Hamiltonu Velika nagrada Singapura

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2014, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamiltonu Velika nagrada Singapura

Vozač Mercedesa Luis Hamilton pobedio je danas u trci Formule jedan za Veliku nagradu Singapura i preuzeo vođstvo u generalnom plasmanu.

Hamilton je ostvario sedmu pobedu u sezoni, a 29. u karijeri, a pošto je probijena vremenska granica, trka na stazi Marina bej trajala je dva sata.

Drugo mesto zauzeo je vozač Red Bula Sebastijan Fetel, treći je bio njegov klupski kolega Danijel Rikardo.

Hamilton je tako preuzeo prvo mesto u generalnom plasmanu od klupskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kolege Nika Rozberga, koji zbog problema sa bolidom nije završio trku. Hamilton sada ima 241 bod, a Rozberg ima tri boda manje.

Četvrto mesto zauzeo je Fernando Alonso iz Ferarija, vozač Vilijamsa Felipe Masa zauzeo je peto mesto, a Žan Erik Vernj iz ekipe Toro Roso šesto mesto. Bodove su još osvojili Serhio Peres iz Fors Indije, vozač Ferarija Kimi Raikonen, Niko Hilkenberg iz Fors Indije i Kevin Magnusen iz Meklarena.

Naredna trka u šampionatu vozi se 5. oktobra na stazi Suzuka, za Veliku nagradu Japana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hamilton pobedio u trci za Veliku nagradu Singapura

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2014

Vozač Mercedesa Luis Hamilton pobedio je u trci Formule jedan za Veliku nagradu Singapura i preuzeo vođstvo u generalnom plasmanu...Luis Hamilton ispred Fernanda Alonsa na VN Singapura.. .. ..Poredak vozača u trci za VN Singapura..1. Luis Hamilton (Mercedes) 2:00,04,75..2. Sebastijan Fetel (Red...

Nastavak na Vesti-online.com...

Lewis Hamilton pobedio na trci u Singapuru i preuzeo vođstvo u generalnom plasmanu

Izvor: Moto.rs, 22.Sep.2014, 09:17

Vozač Mercedes AMG tima Lewis Hamilton je pobedio na trci za Veliku Nagradu Singapura i ostvario ono što je od pre samo mesec dana delovalo neverovatno, preuzeo vođstvo u generalnom plasmanu vozača od timsko kolege Nica Rosberga...Hamiltonu je ovo sedma pobeda u sezoni pri čemu je njegov timski...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.