Hamilton želi da produži ugovor sa Mercedesom pre roka

Izvor: Blic, 25.Jul.2014, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton želi da produži ugovor sa Mercedesom "pre roka"

Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je da bi voleo da produži ugovor sa timom i posle sledeće sezone Formule 1, iako još nisu počeli formalni pregovori oko novog sporazuma.

Eventualna pobeda u nedeljnoj trci za Veliku nagradu Mađarske, bila bi njegova treća uzastopna pobeda ove sezone i peta ukupno na Hungaroringu, čime bi pretekao Mihaela Šumahera, sa kojim sada zajednički drži rekord.

Hamilton je rekao da je blizu svog maksimuma, posle udesa na treningu prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nedelje u trci za Veliku nagradu Nemačke. Tada je počeo na 20. mestu, a na kraju je završio na trećem.

Prvi u generalnom plasmanu vozača i Hamiltonov timski drug Niko Rozberg nedavno je produžio ugovor sa nemačkim timom.

Hamiltonov trenutni ugovor ističe za 18 meseci, a šef tima Toto Volf je ranije nagovestio da je Mercedes zainteresovan za produžetak saradnje.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FORMULA 1 – SAMO NA SPORT KLUBU

Izvor: Beta OMS, 25.Jul.2014

SK 1, NEDELJA, 27. JUL, 14 SATI, DIREKTAN PRENOS VELIKA NAGRADA MAĐARSKE (HUNGARORING) Prvi deo sezone Formule 1 završiće se 11. trkom, koja se vozi u nedelju za "Veliku nagradu Mađarske" na stazi "Hungaroring", u seocetu Mođorod, 20 kilometara istočno od Budimpešte.Staza je dugačka 4.381 metar,...

Nastavak na Beta OMS...

Hamilton želi da produži ugovor sa Mercedesom

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2014, 10:25

Vozač Mercedesa Luis Hamilton je rekao da bi voleo da produži ugovor sa timom i posle sledeće sezone Formule 1, iako još nisu počeli formalni pregovori oko novog sporazuma. .. Luis Hamilton.. ..Eventualna pobeda u nedeljnoj trci za Veliku nagradu Mađarske bi bila njegova treća uzastopna pobeda...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.