Hamilton u Abu Dabiju stavio tačku na šampionsku sezonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2018, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton u Abu Dabiju stavio tačku na šampionsku sezonu

Britanski vozač Luis Hamilton u bolidu "mercedesa" pobedio je danas u trci za Veliku nagradu Emirata u Formuli 1 u Abu Dabiju i na najbolji način stavio tačku na šampionsku sezonu.

Hamilton je ostvario 73. trijumf u karijeri, a čak 11. ove sezone.

On je ranije obezbedio petu titulu u karijeri, čime se izjednačio sa čuvenim Huanom Manuelom Fanđom, a sada je ispred ostao samo Mihael Šumaher sa sedam.

Drugo mesto u Abu Dabiju osvojio je vozač "ferarija" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Sebastijan Fetel, a treći je završio Maks Ferstapen iz ekipe Red bula.

Trka u Abu Dabiju pamtiće se i po udesu Nika Hulkenberga, koji se u prvom krugu dvaput prevrnuo i bolid mu se zapalio, ali je srećom, prošao bez povreda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Hamilton u Abu Dabiju stavio tačku na šampionsku sezonu

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Nov.2018

Britanski vozač Luis Hamilton u bolidu Mercedesa pobijedio je danas u trci za Veliku nagradu Emirata u Formuli 1 u Abu Dabiju i na najbolji način stavio tačku na šampionsku sezonu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.