Hamilton pobedio u trci za Veliku nagradu Kine

Izvor: Beta, 12.Apr.2015, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton pobedio u trci za Veliku nagradu Kine

BEOGRAD, 12. aprila 2015. (Beta) - Vozač Mercedesa Britanac Luis Hamilton pobedio je u nedelju u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine u Šangaju.

Vozači su trku završili iza vozila bezbednosti, pošto se dva kruga pre kraja zapalio motor Maksa Verštapena iz ekipe Toro Roso.

Hamilton je od početka trke vozio sigurno, ostvario je 35. pobedu u karijeri, a drugu u sezoni, u vremenu od sat, 39 minuta, 42 sekunde i osam stotinki.

Drugo mesto zauzeo je njegov klupski >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << kolega Niko Rozberg sa zaostatkom od 0,714 sekunde, treći je bio Sebastijan Fetel iz Ferarija sa 2,988 sekundi zaostatka.

Naredna trka u šampionatu voziće se sledeće nedelje u Manami za Veliku nagradu Bahrenina.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.