Hamilton najbrži na drugom treningu u Bahreinu

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 18:48

Hamilton najbrži na drugom treningu u Bahreinu

Vozač Mercedesa Luis Hamilton bio je najbrži na drugom treningu, uoči trke za Veliku nagradu Bahreina, kojom počinje nova sezona u Formuli 1.

Sedmostruki svetski šampion ostvario je rezultat od 1:30,374 minuta.

Drugi je bio njegov timski kolega Džordž Rasel sa 0,206 sekundi zaostatka, a treći Fernando Alonso iz Aston Martina sa 0,286 sekundi zaostatka.

Vozač Ferarija Karlos Sainc bio je četvrti, peto mesto je zauzeo Oskar Pjastri iz Meklarena, a šesti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bio aktuelni svetski šampion Maks Verstapen iz Red Bula, koji je zaostao za Hamiltonom 0,477 sekundi.

Vozač Hasa Niko Hulkenberg bio je sedmi, Lens Strol iz Aston Martina osmi, deveti je bio Šarl Lekler iz Ferarija, a 10. mesto zauzeo je vozač Red Bula Serhio Peres.

Vozač RB Danijel Rikardo, koji je ranije danas bio najbrži na prvom treningu, na drugom je zauzeo 12. mesto.

Treći trening i kvalifikacije voze se i petak, dok je početak trke za Veliku nagradu Bahreina zakazan za subotu u 16 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hamilton najbrži na drugom treningu u Bahreinu

Izvor: Radio 021, 01.Mar.2024, 09:48

Vozač Mercedesa Luis Hamilton bio je najbrži na jučerašnjem drugom treningu, uoči trke za Veliku nagradu Bahreina, kojom počinje nova sezona u Formuli 1.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.