Hamfriz pojačao Hokse

Izvor: MVP.rs, 02.Mar.2016, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamfriz pojačao Hokse

Iskusni košarkaš je potpisao za treći tim u tekućoj sezoni.

Kris Hamfriz (31, 206) je novi igrač Atlante, saopštio je ovaj tim pred duel sa Golden Stejtom prethodne noći. Hamriz bi trebalo da nadomesti izostanak Tijaga Splitera, koji je zbog povrede kuka morao ranije da završi sezonu. Sa Majkom Skotom i Majkom Muskalom, novi igrač Hoksa bi trebalo da čini dobar trio koji će da ulazi sa klupe i menja Ala Horforda i Pola Milsapa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << />
Košarkaš koji pokriva obe pozicije pod košem karijeru je počeo u Juti 2004. godine. Džezeri su ga izabrali sa 14. pozicije na Draftu. Nakon toga je igrao za Toronto, Dalas, Nju Džersi / Bruklin, Boston, Vašington i Finiks. Sezonu 2015/16 je počeo u Vizardsima, koji su ga trejdovali u Sanse u paketu koji je otišao u Arizonu za Markifa Morisa. Hamfriz je za Finiks odigrao samo četiriu utakmice, nakon čega je otpušten.

(foto: NBAE via Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.