Hames i Fabinjo u Interu? Da, moguće je!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2017, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hames i Fabinjo u Interu? Da, moguće je!

Sportski direktor Nerazura Pjero Auzilio sastao se sa portugalskim superagentom Žoržom Mendešom

Inter još nije završio ovu sezonu, a već kuje planove za sledeću. Ambiciozna kineska kompanija Suning, vlasnik Nerazura, ozbiljna je u nameri da napravi ekipu koja će pokušati da konačno prekine dominaciju Juventusa u Seriji A.

Za to su im potrebni vrhunski igrači. A takvi su svakako Hames Rodrigez iz Reala i Fabinjo iz Monaka. Ono što je prvobitno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bilo najavljeno samo kao mogućnost na „dugačkom štapu“ sada, međutim, dobija na značaju. Kako navode italijanski mediji, sportski direktor Intera Pjero Auzilio sastao se sa superagentom Žoržom Mendešom koji vodi računa u karijerama pomenutih igrača.

Do sastanaka je došlo u Monte Karlu, gde su obojica prisustvovala utakmici četvrtfinala Lige šampiona između Monaka i Borusije Dortmund. Da stvar bude zanimljivija, Italijani navode da su tema bila bar dvojica igrača, tako je moguće da postoji još jedno ime na spisku.

Kada je u pitanju Hames, koji je u nemilosti Zinedina Zidana u Realu, visina obeštećenja mogla bi da iznosi oko 60.000.000 evra. U slučaju desnog beka Fabinja, italijanski mediji procenjuju da bi Inter mogao da ga dovede za 30.000.000 evropskih novčanica.

Novac, navodno ne bi trebalo da bude problem za Suning grupu, samo ostaje pitanje da li će se Inter kvalifikovati barem za Ligu Evrope, jer na tabeli zaostaje četiri boda za petoplasiranom Atalantom.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.