Hames: Mesi je jedinstven, on je sa druge planete

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2015, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hames: "Mesi je jedinstven, on je sa druge planete"

Kolumbija će igrati protiv Argentine na Kopa Amerika u okviru četvrtfinala, a svoju izjavu pred taj meč dao je fudbaler Real Madrida, Hames Rodrigez.

Derbi četvrtfinala Kopa Amerika igraju Kolumbija i Argentina u noći između petka i subote, a svoju izjavu pred taj meč dao je Hames Rodrigez, fudbaler Real Madrida.

"Radi se o dosta izjednačenom takmičenju, niko se do sada nije izdvojio nešto posebno.

Mi vrlo dobro znamo koliko je dobra Argentina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali igramo i mi dobro. Jedno je sigurno, gledaćete uzbudljiv meč.
", rekao je Hames.

On je progovorio i par reči o svom velikom protivniku, kako u ovom meču, tako i u španskoj Primeri. Naravno, radi se o Leu Mesiju.

"On je sa druge planete. Jedinstven je igrač, ne možete govoriti o duelu Hamesa i Lea.", jasan je bio Rodrigez.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.