Izvor: MozzartSport.com, 29.Apr.2021, 20:44

Hamburger kao da neće nazad u Bundesligu (VIDEO)

Novi kiks nemačkog velikana...

Raspada se Hamburger u nevreme. Kad je najvažnije četa Danijela Tijuna nikoga ne može da pobedi i sva je prilika da ni treća neće biti sreća po nekadašnjeg šampiona Evrope i jedan od najpopularnijih nemačkih klubova. U prevodu, moraće Dinosaurusi i četvrtu godinu da "troše" u Cvajti. HSV je u odloženom susretu 29. runde odigrao samo 1:1 sa Karlsrueom, što je rezultat koji ne paše ni jednom ni drugom timu.

Četiri puta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zaredom Hamburger je tukao ovog rivala, da bi sada kada mu je posebno bitno - kiksnuo. Karlsrue trebalo su tri boda kako bi eventualno ponovo uključio u trku za plej-of, dok je domaćin ima šansu da pobegne Holštajn Kilu četiri boda. Ovako, Tijunov sastav beži prvom i najvećem konkurentu samo dva koraka i ima čak tri utakmice više.

Hamburger je bio bolji u prvih pola sata. Nije uspeo da postigne pogodak u tom periodu i nervoza je počela "da nagriza" domaće fudbalere. Karlsrue je to iskoristio kako bi uspostavio ravnoteži, međutim ni gosti nisu mogli do ozbiljnih šansi.

Poveo je HSV golom sa bele tačke u 56. minutu. Loše je šutirao najbolji strelac ekipe Simon Terode, no lopta mu se vratila na nogu i spasa za Gersbeka nije bilo - 1:0. Nije prošlo ni punih šezdesetak sekundi a Karlsrue je izjednačio i, ispostavilo se, postavio konačan rezultat. Posle kornera najviši u skoku bio je 36-godišnji Danijel Gordon...

CVAJTA - ODLOŽEN MEČ 29. KOLA

Četvrtak

Hamburger - Karlsrue 1:1 (0:0)

/Terode 56 - Gordon 57/

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.