Hamad: Novaka za trenera; Olga: Spremni smo za Australiju

Izvor: B92, 02.Jan.2024, 11:25

Hamad: Novaka za trenera; Olga: Spremni smo za Australiju

Olga Danilović i Hamad Međedović doneli su pobedu timu Srbije protiv Češke na Junajted kupu.

Oni su u miksu slavili sa 4:6, 7:6 (2), 10:7 i tako doneli ukupnu pobedu našem timu od 2-1.

Srbije je tako osvojila E grupu i plasirala se na četvrtfinalni turnir u Sidneju gde će joj protivnik biti domaćin, tim Australije.

Posle velikog preokreta i pobede, Olga i Hamad su bili veoma srećni.

"Nisam imala sreće u singlu, ali Novak je tu sa nama, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << doneo je taj poen. Hamad i ja nismo odigrali dobro prvi set, ali smo se vratili i pobedili. Hvala što ste došli i podržali nas. Srećna sam zbog pobede", izjavila je Danilovićeva.

I Hamad je bio jednako zadovoljan zbog trijumfa, odlično je servirao i to je možda i presudilo u ovom meču.

"Razgovarao sam sa Novakom, čuo sam njegove savete sa klupe. Bilo bi ga lepo imati za trenera stalno! Olga je dala sve od sebe, pobedili smo, želim svima u timu da se zahvalim. Naročito divnoj publici, vidimo se i sutra", rekao je Hamad, koji je na pitanje zna li sa kim će Srbija igrati odgovorio.

"Ozi, ozi, ozi. Čujete ko će imati veću podršku", aludirao je na buku srpskih navijača sa tribina.

Olga je uverena u dobar rezultat.

"Imamo neverovatnu podršku ovde, čast je igrati pred ovakvom publikom. Spremni smo za Australiju", zaključila je Danilovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.