Halo, Kizo, čujemo li se?

Izvor: Mondo, 13.Okt.2017, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Halo, Kizo, čujemo li se?

Zašto je komunikacija trenera Borca Zorana Kize Milinkovića sa novinarima praktično na minimumu? Razlog je bizaran…

/od izveštača MONDA iz Banjaluke (www.mondo.ba)/

Konferencija za novinare FK Borac Banjaluka pred derbi sa Zrinjskim imala je neobičan kraj.

Od dolaska u Borac komunikacija srpskog stručnjaka Zorana Kize Milinkovića sa novinarima, za razliku od njegovih prethodnika, svedena je na minimum, odnosno samo na izjave tokom zvaničnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << konferencija za novinare.

Uprkos želji novinara, pa i obećanju samog Milinkovića, da će biti dostupan i na telefon, to još nije moguće, a na prethodnih nekoliko konferencija za novinare strateg Borca i ljudi iz uprave su objašnjavali da on još nema SIM karticu.

Trener Borca konačno je upalio telefon, ali je i dalje nedostupan… Zoran Kiza Milinković je u petak dao novo objašnjenje:

"Dobio sam broj nakon mesec dana i verujte mi, ja želim komunikaciju. Razumem da ne možete uvek da dolazite na konferencije za štampu i hoću da vam se javim, sa zadovoljstvom vam stojim na raspolaganju. Karticu sam dobio pre tri dana, ali ona je pukla. Bizaran razlog, ne znam šta se desilo, promenićemo je i preko Dejana (portparola, op.a.) ću vam dati broj".

Dodao je:

"Dobio i aparat i karticu, i pukli su i aparat i kartica. Čim budem imao broj daću vam ga, ako se ne javim odmah zbog treninga ili radim, javiću vam se posle. Nemojte da mislite da mi nije stalo do vas, i te kako mi je stalo".

Nakon ovog objašnjenja banjalučki sportski novinari odustali su od iznenađenja koje su pripremili treneru Borca - kupili su mu sami SIM karticu koju su planirali da mu uruče.

Ukoliko ne uspe da zameni onu koja je pukla, stiže pomoć novinara za Kizu!

Foto: MONDO/Goran Arbutina

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.