Halilović kao tajfun - sprint od 60 metara i golčina u stilu Mesija! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 07.Dec.2014, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Halilović kao tajfun - sprint od 60 metara i golčina u stilu Mesija! (VIDEO)

Hrvatski tinejdžer ostavio bez teksta španske medije, koji su ga već krunisali naslednikom Lionela Mesija

Ono što Lionel Mesi radi je čista perfekcija i Barselona nikada nije imala tako dominantnu figuru kao što je argentinski mađioničar! Ali, uprkos čarolijama koje će sigurno trajati još dugi niz godina, španski mediji su izgleda pronašli naslednika za najboljeg strelca u istoriji Primere i to u liku Alena Halilovića!

Hrvatski tinejdžer, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji je prošlog leta stigao na Kamp Nou iz zagrebačkog Dinama, gotovo svakodnevno oduševljava javnost u Španiji, a nakon poslednjih dešavanja proglašen je i za "novog Mesija".

Na utakmici koju je drugi tim Barselone odigrao protiv Đirone supertalentovani 18-godišnjak postigao je bombastičan pogodak, ujedno i pobedonosni (1:0), koji ga je lansirao u zvezde.

Uzeo je loptu na svojoj polovini, a onda se kao lokomotiva stuštio ka protivničkom golu i zatim levicom raspalio po istoj i umalo pocepao mrežu.

Fantastičan dribling, brzina od koje zastaje dah, odličan pregled igre i ubojiti finiš... Da li vas podseća na Mesija?

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.