Halep sišla sa trona, nova zvezda je rođena!

Izvor: Mondo, 06.Jun.2019, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Halep sišla sa trona, nova zvezda je rođena!

Amerikanka ruskog porekla Amanda Anisimova ostvarila je najveći uspeh u karijeri, plasmanom u polufinale Otvorenog prvenstva Francuske.

Rolan Garos će u subotu dobiti novu šampionku!

Simona Halep, koja je prošle godine u Parizu osvojila prvu grend slem titulu, ovog puta je eliminisana već u četvrtfinalu.

Sa trona ju je skinula 17-godišnja Amanda Anisimova, pobedom u dva seta - 6:2, 6:4!

Za Amerikanku ruskog porekla to je najveći uspeh u karijeri, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << što i nije iznenađenje ako se zna da je prethodno nastupila na samo dva grend slem turnira. Letos na US openu ispala je u prvom kolu, ali već na ovogodišnjem Australijan openu je nagovestila velike mogućnosti plasmanom u osminu finala.

Anisimovu, koja je u Pariz došla kao 51. na WTA listi, u polufinalu čeka snažna Australijanka Ešli Barti (8. nosilac).

Ona je bila relativno ubedljiva u duelu sa Medison Kijs iz SAD (14) - 6:3, 7:5.

Prvi polufinalni par još u utorak su formirale Britanka Džoana Konta (26) i Čehinja Marketa Vondroušova.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.