Halandov otac izbačen iz VIP lože na meču Reala i Sitija VIDEO

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 10:28

Halandov otac izbačen iz VIP lože na meču Reala i Sitija VIDEO

Alf-Inge Haland našao se na meti navijača na utakmici Real Madrid - Mančester Siti, nije se baš najpristojnije ponašao pa je morao da napusti VIP sektor.

Teško je reći ko je tu koga prvi počeo da provocira, tek situacija je u jednom momentu eskalirala dotle da je Haland senior ustao i sa još većim žarom odgovarao na povike i uvrede koje su išle u njegovom pravcu.

Dizao je ruke, pokazivao kako "ne čuje" šta mu dobaciju, i tako bi on nastavio ko zna dokle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da nije reagovalo obezbeđenje Reala i uputilo ga ka izlazu.

Haland je prilikom izlaska još jednom uvredljivo gestikulirao navijačima Reala.

Pojedini mediji kažu da je ljude gađao kikirikijem.

Nije dočekao kraj meča u loži, ali je otišao zadovoljan iz Madrida pošto je Siti odigrao obećavajućih 1:1 pred revanš u Mančesteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.