Izvor: MozzartSport.com, 26.Maj.2020, 21:13

Haland se povredio

Koleno je u pitanju...

Erling Haland sigurno nije ovako zamišljao svoju prvu utakmicu protiv Bajerna u dresu Borusije. Najgora kombinacija - poraz i povreda. Norvežanin je u 70. minutu morao da ustupi svoje mesto mlađanom Điju Rejni pošto se u jednom duelu požalio na bol u kolenu. Pokušao je da stisne zube i nastavi, međutim ubrzo se ispostavilo da ne može. Brine činjenica da se radi o kolenu, a s druge strane tu brigu blaži to što je Haland, doduše hramljući, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mogao da sam odšteta u svlačionicu.

Golgeter Borusije dobro je počeo utakmicu, imao nekoliko opasnih udaraca, na isteku jednog sata igre posle njegovog udarca i igranja rukom Džeroma Boatenga arbitar Tobijas Štiler trebalo je da pokaže na belu tačku, ali iz VAR sobe ništa mu nisu signalizirali...

Haland je na kraju utakmicu završio sa pet upućenih udaraca ka golu Bajerna, imao je samo 22 kontakta sa loptom (najmanje od svih igrača na terenu) i svega 36 odsto dobijenih duela. Pretrčao je 8,9 kilometara i zabeležio 17 sprinteva.

Navikli smo na mnogo, mnogo boljeg Halanda. Doduše, protiv mnogo slabijih rivala. Ima nešto i do Bajerna, sasvim sigurno...

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.