Haland se oporavio od povrede

Izvor: B92, 05.Apr.2023, 18:37

Haland se oporavio od povrede

Norveški fudbaler Erling Haland priključio se treninzima Mančester sitija posle oporavka od povrede, saopštio je engleski klub.

Haland je zbog povrede prepona propustio utakmice protiv Španije i Gruzije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano naredne godine u Nemačkoj.

Engleski klub je saopštio da će norveški napadač biti spreman za duel 30. kola Premijer lige protiv Sautemptona, koji će biti odigran osmog aprila.

Haland je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvi strelac Premijer lige sa 28 golova.

U debitantskoj sezoni u redovima šampiona Premijer lige, bivši igrač Borusije Dortmund postigao je ukupno 42 gola u svim takmičenjima.

Mančester siti je trenutno na drugom mestu na tabeli Premijer lige sa 64 bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Haland se oporavio, vratio se treninzima

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Apr.2023

MANČESTER - Norveški fudbaler Erling Haland priključio se treninzima Mančester sitija poslije oporavka od povrede, saopštio je danas engleski klub.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.