Izvor: MozzartSport.com, 06.Mar.2021, 20:03

Haland dva komada Bajernu za deset minuta (VIDEO)

Sjajni Norvežanin došao do 100. pogotka u karijeri...

Kakav početak Der Klasikera! Ko se ovome mogao nadati... Posle samo devet minuta igre Borusija je u Minhenu stigla do ogromne prednosti od 2:0, a oba gola postigao je čudesni Erling Haland. Brojke ovoga momka više nikoga ne čude. Golovi su postali njegova rutina. Čak i oni što su sumnjali u njega jer još nije pogađao protiv vrhunskih timova više nemaju za šta da se uhvate kako bi njegov put ka statusu svetskog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << superstara i najboljeg mladog golgetera sveta usporili ili osporili.

Ovo je Halandu 28. utakmica u sezoni i 29. pogodak. S ova dva i šest postignutih za reprezentaciju, sjajni Norvežanin došao je do cifre od 100 golova u svojoj 140. utakmici u profesionalnoj karijeri. Takav učinak nisu imali ni Kristijano Ronaldo, ni Lionel Mesi, ni Kilijan Mbape...

This guy is a sensation ???? @ErlingHaaland pic.twitter.com/gpkkz7RmW5

GOAL! 2-0!

⚽️ @ErlingHaaland

????️ @HazardThorgan8

Mo #Dahoud, though ????????#FCBBVB pic.twitter.com/xek9qjVT7B

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.