Hal i Čelsi na SK4 u 16 časova

Izvor: N1 televizija, 01.Okt.2016, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hal i Čelsi na SK4 u 16 časova

Hal dočekuje Čelsi u duelu dva ranjena kluba, dva kluba kojima treba iskra koja će vratiti sezonu u smer u kojem je krenula.

Čelsi je odjednom pao na osmo mesto na tabeli. Odjednom, Antonio Konte je od genija postao fudbalski laik. U Čelsiju su nestrpljivi, a posesbno je boleo poraz od Arsenala u prethodnom kolu i sada su već velikih osam bodova iza Sitija.

Na prethodnih pet mečeva, plavci su zabeležili dve pobede, dva poraza i jedan remi. Ono što je čudno je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da su na svakoj od prethodne četiri utakmice primili bar dva gola. Na ovom meču, neće biti Džona Terija, Kurta Zume i Marka Van Hinkela.

Hal je doživeo brodolom u prethodnom kolu u Liverpulu. Na prethodnih pet mečeva, imaju tri poraza, remi sa Barnlijem i pobedu nad Stoukom. To ih je oborilo na 14. mesto na tabeli, a zabrinjava i podugačka lista povređenih: Luer, Brus, Odubađo, Doson i Mekgregor.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.