Izvor: MozzartSport.com, 06.Jul.2020, 17:36

Hakimi je zbog Zidana otišao u Inter

„Neka on kaže zašto je Ašraf napustio Real“, kaže menadžer Kamano

Transfer koji niko nije očekivao. Ašraf Hakimi je završio pozajmicu u Dortmundu, a onda je potpisao za Inter.

Jedan od najboljih desnih bekova sveta je bio do pre neki dan igrač Real Madrida, ali je odlučio da napusti tabor najvećeg kluba na svetu i da se otisne u Italiju.

Hakimijev menadžer Alehandro Kamano otkrio je zašto je Marokanac prelomio da se ne bori za >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mesto pod suncem u Realu.

Zidan je razlog zbog kojeg je Ašraf rešio da ode u Inter. Pa neka Francuz sad objašnjava zašto je pustio igrača da ode“, rekao je Kamano za medije u Maroku.

Priznaje i savetnik mladog fudbalera da je i jaka konkurencija, u vidu nezamenjivog Danija Karvahala, jedan od razloga zašto je Hakimi otišao iz Reala.

Mislim da je pred Ašrafom svetla budućnost nakon ovog poteza“.

A Marokanac je u Inter došao na insistiranje Antonija Kontea, trenera Nerazura.

Sa Konteom smo bili sve vreme u kontaktu. On je govori Ašrafu o klupskim planovima, insistirao je na njegovom dovođenju, a to godi svakom igraču, kada ga vide kao rešenje na duže staze“, objasnio je Kamano.

Inter je za dovođenje marokanskog beka platio Realu 40.000.000 evra.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.