Hajnkes ostaje na klupi Bajerna

Izvor: NaDlanu.com, 24.Maj.2012, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hajnkes ostaje na klupi Bajerna

FRANKFURT, 24. maja 2012. (Beta-AP) - Trener fudbalera Bajern Minhena Jup Hajnkes rekao je da nema nameru da napusti taj klub pre nego što mu istekne ugovor na kraju iduće sezone, preneo je u četvrtak nemački list Kiker.

FRANKFURT, 24. maja 2012. (Beta-AP) - Trener fudbalera Bajern Minhena Jup Hajnkes rekao je da nema nameru da napusti taj klub pre nego što mu istekne ugovor na kraju iduće sezone, preneo je u četvrtak nemački list Kiker.On je dadao da ne razume zašto se raspravlja o njegovom rastanku sa Bajernom, kada ima ugovor do 30. juna 2013. godine.Predsednik Bavaraca Uli Henes rekao je nemačkim medijima da će Hajnkes ostati na klupi "u svakom slučaju".

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hajnkes ostaje na klupi Bajerna

Izvor: Beta, 24.Maj.2012

FRANKFURT, 24. maja 2012. (Beta-AP) - Trener fudbalera Bajern Minhena Jup Hajnkes rekao je da nema nameru da napusti taj klub pre nego što mu istekne ugovor na kraju iduće sezone, preneo je u četvrtak nemački list.

Nastavak na Beta...

Hajnkes ostaje na klupi Bajerna

Izvor: Blic, 24.Maj.2012

Trener fudbalera Bajern Minhena Jup Hajnkes rekao je da nema nameru da napusti taj klub pre nego što mu istekne ugovor na kraju iduće sezone, preneo je nemački list Kiker...On je dodao da ne razume zašto se raspravlja o njegovom rastanku sa Bajernom, kada ima ugovor do 30. juna 2013. godine...Predsednik...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.