Hajnkes: Ne treba mi Pepova pomoć

Izvor: B92, 12.Apr.2013, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hajnkes: Ne treba mi Pepova pomoć

Trener Bajern Minhena Jup Hajnkes rekao je da neće tražiti pomoć Pepa Gvardiole u pripremi utakmice sa Barselonom.

Bavarci se sastaju sa Kataloncima u polufinalu Lige šampiona.

Gvardiola je bio višegodišnji igrač i trener Barselone, a takođe je i Hajnkesov naslednik na mestu šefa stručnog štaba Bajerna.

„Da li ću zvati Pepa? Molim vas, poštujte moj rad. Nikada nisam nikoga zvao da mi pomogne u pripremi utakmice. Niko mi nije potreban“, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Hajnkes.

Trener Bajerna kaže da je dvomeč sa Barselonom sudar giganata.

„Za nas je izazov da ogramo protiv ekipe koja dominira Evropom poslednje četiri godine sa svojim fantastičnim i kreativnim fudbalom. Radujem se što ćemo imati magičnu fudbalsku noć“, kaže Hejkes.

Prva utakmica se igra u Minhenu 23. aprila, revanš 1. maja u Barseloni.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hajnkes: Nikad ne bih tražio pomoć od Gvardiole, Barsa ne zavisi od Mesija

Izvor: Blic, 12.Apr.2013

Fudbaleri Bajerna i Barselone odmeriće snage u polufinalu Lige šampiona, a trenera Bavaraca Jupa Hajnkesa posebno su razljutili nemački novinari koje je zanimalo da li će možda potražiti pomoć od Pepa Gvardiole...Poznato je da je Gvardiola sa velikim uspehom vodio Barsu do brojnih trofeja, kao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.