Hajnkes: Ja sam glavni krivac

Izvor: B92, 05.Mar.2012, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hajnkes: "Ja sam glavni krivac"

Trener fudbalera Bajerna iz Minhena Jup Hajnkes preuzeo je u potpunosti krivicu zbog loših rezultata najtrofejnijeg nemačkog kluba.

Bajern je prošle subote izgubio od Bajera iz Leverkuzena sa 2:0, nakon čega zaostaje sedam bodova za vodećom Borusijom Dortmund.

"Sve kritike su na mestu, ja sam glavni krivac za lošu situaciju. Svaki trener Bajerna mora da zna da se snalazi u ovakvim trenucima. Moram da ostanem miran i da ne gubim samopouzdanje, pošto znam da imam dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iskustva", kazao je Hajnkes nemačkim medijima.

Nemački mediji spekulišu da bi Hajnkes mogao da dobije otkaz ukoliko Bajern ispadne u osmini finala Lige šampiona. U prvom meču Bavarci su izgubili u gostima od Bazela sa 1:0.

Hajnkes je letos došao u Bajern, a na klupi minhenskog kluba zamenio je Andreasa Jonkera, koji je vodio tim nakon odlaska Luja van Gala.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.