Hajdukovci o Mamiću: Zdravko, ko te ubije...

Izvor: Mondo, 28.Avg.2017, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hajdukovci o Mamiću: Zdravko, ko te ubije...

Splićani ponovo vređali prvog čoveka Dinama.

Foto: Youtube/printscreen

"Rat" navijača Hajduka i Zdravka Mamića nastavljen je i posle ranjavanja verovatno najmoćnijeg čoveka hrvatskog fudbala.

Mamić je upucan u nogu 22. avgusta u Bosni i Hercegovini, u blizini Tomislavgrada (Duvna), gde je krenuo da obiđe grob svog oca povodom godišnjice njegove smrti.

Iako je brzo otišao lekaru, a još brže svom domu u Zagreb, Mamićev atak je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izazvao očekivano veliku pažnju i bio je povod i navijačima Hajduka da se oglase skandiranjem i parolom kojim pozivaju na ubistvo čelnika protiv koga su godinama.

"O Zdravko cigane, ko te ubije heroj postane...", zvučala je pesma koju je "Torcida" pevala na utakmici protiv Istre u nedelju.

Mamić je ovog leta napadnut i u Bolu na Braču, gde ga je jedan čovek udario sa leđa u glavu i bacio ga u more.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.