Izvor: MozzartSport.com, 01.Nov.2021, 11:05

Hajduk ponovo u potrazi za trenerom, Šveđanin smenjen posle 17 utakmica

Presudio poraz od Slaven Koprivnice

Nikako da se podigne splitski Hajduk. Povremeno pokažu Bili naznake života, ali brzo dožive novu seriju udaraca. Tako je i ovaj put.

Posle 13 kola hrvatskog prvenstva Splićani se nalaze na četvrtom mestu sa šest bodova manje od vodeće trojke Dinamo - Rijeka - Osijek, ali su u poslednje četiri utakmice od mogućih 12 osvojili samo dva boda. Jučerašnji poraz od pretposlednje Slaven Koprivnice (2:3) bio je presudan za rastanak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa trenerom Jensom Gustafsonom.

Šveđanin je u klub došao letos i u 17 utakmica ostvario učinak devet pobeda, tri remija i pet poraza. Posebno razočaravajuće po navijače Hajduka bila je eliminacija od kazahstanskog Tobola u kvalifikacijama za Ligu konferencije.

Pre dolaska u Hajduk Gustafson je vodio Norćeping i bio pomoćnik u AIK-u.

Nije još poznato ko će preuzeti tim, ali jasno je da ga čeka vruća klupa. Posle jučerašnjeg poraza nezadovoljni navijači su postrojavali fudbalere, što dodatno pogoršava atmosferu u klubu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.