Hajduk neće titulu – Splićani ni sa igračem više nisu pobedili

Izvor: B92, 24.Feb.2024, 20:38

Hajduk "neće" titulu – Splićani ni sa igračem više nisu pobedili

Fudbaleri Varaždina i Hajduka remizirali su rezultatom 1:1 u utakmici 24. kola HNL-a te je tako splitski tim ponovo kiksnuo u borbi za titulu.

Rijeka će tako imati priliku da se bodovno odmakne Hajduku na četiri boda ukoliko u nedelju savlada Dinamo u gostima, što će, naravno, biti najteži mogući zadatak.

Isto tako će i Zagrepčani imati priliku da se primaknu vodećem dvojcu i učine šampionsku borbu utroje potpuno dramatičnom.

Hajduk je u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Varaždinu imao sve u svojim rukama, ali je ponovo neprijatno iznenadio svoje navijače.

Istina, domaći su poveli preko Domagoja Drožđeka u 40. minutu, ali su i ostali sa desetoricom na terenu 11 minuta kasnije posle isključenja Marka Dabra.

Gosti su brzo iskoristili brojčanu prednost, izjednačili preko Nika Sigua u 66. minutu, i navaljivali na gol Varaždina međutim odbrana domaćeg tima na kraju je uspela da se sačuva i da osvoji veliki bod.

Trener Varaždina je u drugom poluvremenu sa nekoliko izmena ojačao defanzivu i to mu se isplatilo.

Podsetimo, Hajduk čeka na titulu prvaka Hrvatske još od 2005. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.