Izvor: MozzartSport.com, 10.Jul.2020, 14:42

Hajduk navija za Varaždin

Gorica juri pobedu kako bi ostala u trci za Evropu

Dinamo je prvak, Hajduk je peti. Velika drama očekuje se u finalne tri runde hrvatskog šampionata, u kome ostaje da vidimo ko će zauzeti drugo mesto i prolaz u kvalifikacije za Ligu šampiona, odnosno dve pozicije koje vode u kvalifikacije za ligu Evrope. Lokomotiva je trenutno prvi pratilac Dinamu, sa bodom više od trećeplasiranog Osijeka i pet više od Rijeke, odnosno šest u odnosu na Hajduk.

Upravo splitski klub >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će večeras sa pažnjom ispratiti premijerni duel 34. kola između Gorice i Varaždina i zdušno navijati za goste, jer je domaćin i dalje u prilici da Hajduku otme peto mesto. Istina, male su šanse jer zaostaje sedam bodova, ali i dalje postoje.

Posle gostovanja u Puli, igrači Gorice vraćaju se na domaći teren. U prethodna tri međusobna duela sa večerašnjim rivalom, Gorica je slavila dvaput (3:1 i 1:0), dok je poslednji prvenstveni dvoboj u gostima završen podelom bodova (2:2).

Trener Gorice zbog tri žuta kartona neće imati Kristijana Lovrića na raspolaganju, koji je protiv Varaždina bio strelac čak pet puta, a zbog povreda će izostati i Dario Čanađija, kao i Paulijus Golubickas koji se početkom nedelje priključio treninzima ekipe.

"Verujem da napredujemo iz utakmice u utakmicu, ali i protivnici se sve bolje pripremaju za nas. Zato ću reći da su u meču protiv Varaždina pred nama novi izazovi. Bićemo bez Lovrića, koji je suspendovan zbog tri žuta kartona, neće biti ni Golubickasa i Čanađije, ali svi ostali su spremni za utakmicu. Neće biti lako zamijeniti Lovrića kao našeg najboljeg strelca, ali već smo dokazali da možemo biti ekipa i kolektivnom igrom nadomestiti svakog pojedinca", istakao je trener Dambrauskas, koji na raspolaganju ima srpskog napadača Ognjena Mudrisnkog.

HRVATSKA 1 - 34. KOLO

Petak

20.00: (2,10) Gorica (3,35) Varaždin (3,30)

Subota

18.55: (11,0) Inter Z. (5,20) Rijeka (1,25)

21.05: (1,22) Osijek (6,00) Istra (10,5)

Nedelja

18.55: (5,10) Slaven (3,60) Lokomotiva (1,65)

21.05: (1,65) Dinamo (3,50) Hajduk (5,20)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.