Hajduk doveo dva igrača

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Jun.2012, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hajduk doveo dva igrača

Danilo Sekulić, doskorašnji fudbaler Proletera iz Novog Sada, i Stanoje Jovanović iz Jedinstva iz Uba, novi su članovi Hajduka iz Kule.
- Imao sam ponude tri superligaška kluba. Ipak, predsednik Hajduka Zoran Osmajić bio je najkorektniji u razgovorima, tako da se nisam puno dvoumio. Mislim da je Hajduk prava sredina za napredak, potrudiću se da na dostojan način zamenim Bubala i druge igrače koji su napustili Kulu, a igraju na mojoj poziciji – ističe Sekulić (22), najbolji strelac novosadskog Proletera u minuloj sezoni sa učinkom od osam postignutih pogodaka i šest asistencija.
Stanoje Jovanović (19) igra na poziciji levog beka i predstavlja zalog za budućnost.
- Zvali su me premijerligaši iz Bosne i Hercegovine, a bio sam i u pregovorima sa Smederevom. Ipak, odigrao sam nekoliko kontrolnih mečeva u Kuli, u toku juna meseca i dobio sasvim korektnu ponudu Hajdukove uprave. Nisam se puno dvoumio i siguran sam da mi je ovaj potpis najbolji potez u dosadašnjoj karijeri – rekao je Jovanović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.