Hajduk(Divoš) osvojio Kup FS S.Mitrovica

Izvor: FudbalSrbija.net, 17.Okt.2014, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hajduk(Divoš) osvojio Kup FS S.Mitrovica

17.10.2014.

Hajduk:

Jurić, Ilić, Radosavljević, Avramović, Vidović, Slavkić, Pejović, Petrović,

Gombar, Maričić, Kovačević igrali su Savić, Zeljković.

Podrinje:

Reljić, Romandić, Devrnja,Ilić, Radovanović N, Jovanović, Pršić, Naglić,

Radovanović A, Vitorović igrali su: Pavlović, Ivanković

FK Hajduk – FK Podrinje 1:1, penali 3:1, strelci: Gombar u 90min. iz penala Slavkić i Pejović za Hajduk, >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << a Naglić u 22min.

Fudbaleri Hajduka iz Divoša postigli su lep uspeh osvajanjem Kupa na području FS S.Mitrovica.Oni su na stadionu u Laćarku pred oko stotinjak ljubitelja fudbala savladali ekipu Podrinja nakon izvođenja jedanesteraca rezultatom 3-1,dok je u regularnom delu utakmice rezultat bio 1-1.

Naglić je doveo u vođstvo Podrinje u 22 minutu da bi Gombar izjednačio u poslednjem minutu utakmice,što je očigledno psihološki loše uticalo na fudbalere Podrinja koji u penal seriji nisu uspeli da postignu ni jedan pogodak.

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.