Izvor: Blic, 27.Nov.2001, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hadžijeva ostavka

Hadžijeva ostavka

BUKUREŠT - Rumunski selektor Georgi Hadži obavestio je predsednika Fudbalskog saveza Mirčeu Sandua da podnosi ostavku, jer nije uspeo da se kvalifikuje za Svetsko prvenstvo 2002. godine. - Georgi je nazvao predsednika i rekao mu da podnosi neopozivu ostavku. Međutim, Sandu je poručio Hadžiju da sačeka na njegov povratak u zemlju, kada će sve biti razjašnjeno. Hadži više ne želi da čeka, jer mu nisu pružene garancije - izjavio je Joan Bekali, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << agent Georgija Hadžija.

Fudbalski savez Rumunije pošle nedelje je odlučio da Hadži ostane na čelu reprezentacije do 2003. godine, iako su ga okarakterisali za glavnog krivca za neuspeh u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo protiv Slovenije.

- Sigurno je da neću promeniti odluku. Podneo sam ostavku i stojim iza toga. Fudbal je moj život i pronaći ću neki drugi posao - istakao je Georgi Hadži. A. P.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.