Hadžibegić otpušten: Ne menjaju ga ni Krstajić, ni Bilić

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 21:52

Hadžibegić otpušten: Ne menjaju ga ni Krstajić, ni Bilić

Čelnici Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i zvanično su smenili selektora Faruka Hadžibegića posle serije očajnih rezultata.

Hadžibegić je smenjen posle tri vezana poraza u kvalifikacijama za EURO 2024 od kojih je posebno bolan bio poslednji, protiv Luksemburga na domaćem terenu (0:2).

Mediji u Bosni i Hercegovini, ali i u Srbiji i Hrvatskoj, pisali su da su kandidati za novog selektora Mladen Krstajić i Slaven Bilić, ali su obe vesti demantovane u toku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dana.

Čelnici FS Bugarske su saopštili da Krstajić sigurno ostaje selektor, a Bilić je zvanično postao trener turske Adane. Očigledno je da će FS BiH morati da potraži neka druga rešenja.

Bosna i Hercegovina posle četiri odigrana kola u kvalifikacionoj G grupi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo ima samo tri boda i praktično samo teoretsku šansu da se domogne pozicije dva koja vodi direktno na EURO.

Srećom po "zmajeve", kako ih zovu navijači BiH, imaju obezbeđen plasman u baraž za EURO zahvaljujući odličnim partijama u prethodnom izdanju Lige nacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.