Habib nije GOAT

Izvor: B92, 25.Okt.2020, 23:00

"Habib nije GOAT"

Džon Džons je imao šta da kaže posle povlačenja Habiba Nurmagomedova.

Habib Nurmagomedov je u subotu uveče pobedio Džastina Gejdžija i sa skorom 29-0 u MMA, a 13-0 u UFC odlučio da se povuče.

Mnogi smatraju da je najbolji "pound for pound" borac na svetu, ali čini se da to mišljenje Džon Džons baš i ne deli.

"Čestitam Habibu na fantastičnoj karijeri i znam da je njegov otac tamo negde mnogo ponosan na njega. Neka Bog bude uz njega", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Džons i potom nastavio.

"Uživaj šampione dok ne vratim krunu. 15 borbi u kojima sam odbranio pojas, brojke ne lažu. Moja logika nije pomućena, iako je ovo bio istorijski momenat", rekao je Džons.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TEŠKE REČI DŽONA DŽONSA: Čestitam Habibu, ali on nije najbolji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020

"Uživaj šampione dok ne vratim krunu"..MMA borac, Džon Džons, imao je šta da kaže posle povlačenja Habiba Nurmagomedova. Mnogi smatraju da je  Rus najbolji "pound for pound" borac na svetu, ali čini se da to mišljenje Amerikanac baš i ne deli...-Čestitam Habibu na fantastičnoj karijeri...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.