Habib kod Putina: Ako nas napadnu, preskačemo ogradu

Izvor: Mondo, 10.Okt.2018, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Habib kod Putina: Ako nas napadnu, preskačemo ogradu

Predsednik Rusije primio MMA šampiona Habiba Nurmagomedova i poručio mu: "Ne samo ti, svi možemo tako da preskočimo ogradu ako nas napadnu".

Predsednik Rusije Vladimir Putin primio je danas MMA borca Habiba Nurmagomedova i čestitao mu na odbrani titule u lakoj kategoriji ultimat fajta i pobedi protiv Irca Konora Mekgregora.

Putin je pohvalio "ubedljivu" pobedu Rusa u dugo iščekivanom meču mešovitih borilačkih veština u Las Vegasu prošle subote.

Nurmagomedov: >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Hoću u zatvor, vratite mi pojas! (VIDEO)

On je rekao da su uvrede iz protivničke ekipe provocirale Nurmagomedova da posle meča preskoči ogradu i potuče se sa članovima Mekgregorovog tima.

Takođe, posle borbe i dvojica članova ekipe ruskog borca su preskočili ogradu i napali Mekgregora.

VIDEO/FOTO: MEKGREGOR PREDAJE, NURMAGOMEDOV PRESKAČE, HAOS!

Nurmagomedov je rekao Putinu da mu je žao što je izgubio samokontrolu, ali je dodao da je čuo da su iz Mekgregorovog kampa vređali njegovog oca i njegovu zemlju. Putin se posle toga našalio da će tražiti od oca ruskog borca, koji je bio na sastanku, da ga ne kazni preoštro.

"Ne samo ti, svi možemo tako da preskočimo ogradu ako nas napadnu", rekao je Putin.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.