Habib Makronu: Neka ti Bog unakazi lice FOTO

Izvor: B92, 31.Okt.2020, 09:29

Habib Makronu: Neka ti Bog unakazi lice FOTO

Habib Nurmagomedov je ponovo dospeo u centar pažnje, ovog puta zbog objave direktno upućene protiv predsednika Francuske Emanuela Makrona.

Naime, od nedavno penzionisani MMA borac se oglasio povodom političke situacije u Francuskoj, koja je objavila rat terorizmu.

U toj državi je došlo do niza terorističkih napada, čak su nekim ljudima odsecane glave i sve je pod velikom tenzijom.

Habib je objavio sliku Makrona na čijem je licu otisak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << cipele, uz propratni komentar.

"Neka ti Svemogući unakazi lice i svima koji pod sloganom slobode govora vređaju osećaje više od jedne i po milijarde muslimanskih vernika, Neka ih Alah osramoti na ovom svetu i u budućem. Alah je brz u obračunima, a to ćete videti. Mi smo muslimani, volimo svog proroka Muhameda (neka je mir i Božiji blagoslov na njega) više nego svoje majke, očeve, deci, žene i sve ljude koji su nam bliski srcu. Verujte mi, ove provokacije će im se vratiti", napisao je Nurmagomedov.

Takođe je objavio i citat iz Kurana:

"One koji Alaha i njegovog proroka budu vređali, Alah će i na ovome i na onome svetu prokletu i sramnu im patnju pripremiti", stoji na profilu Habiba.

On se nedavno oprostio od profesionalnih borbi pobedom nad Džastinom Gejdžijem u Abu Dabiju.

Karijeru je završio bez poraza, sa skorom 29-0.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.