HVALA ZA SVE: Srpski kapiten se oprostio od reprezentacije i poslao emotivnu poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 19:20

HVALA ZA SVE: Srpski kapiten se oprostio od reprezentacije i poslao emotivnu poruku

Veliki majstor.

Kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije Nemanja Petrić odlučio je da završi reprezentativnu karijeru.

Nemanja Petrić više nije kapiten, a ni reprezentativac Srbije.

Od nacionalnog dresa se oprostio emotivnom porukom na društvenim mrežama.

- San,motivacija,odgovornost,borba,poštovanje,uspeh,ponos,čast… Sve su to reči i emocije,koje me vežu za ovaj meni sveti dres i grb Srbije.

Svaka priča ima svoj početak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kraj, pa tako i ova moja reprezentativna. Jedan prelepi period koji počinje od želje da jednog dana izađem na “čuveni” balkon Skupštine ,do ostvarenja iste,podizanja Evropskog pehara,kapitenske trake i predvođenja mojih Orlova i braće poslednjih godina. Priča ispunjena snažnim emocijama,trenutcima, događajima,putovanjima,a po najviše ljudima. Ljudima sa kojima sam kroz nju koračao i koji su mi pomogli da je napišem i ovim putem im se duboko zahvaljujem. Bila mi je velika čast draga moja Srbijo,a tvoj dres će ostati moja najveća nagrada. Hvala ti Srbijo! Od sada tvoj najveći navijač,

Nemanja Petrić - napisao je srpski odbojkaš na Instagramu.

A post shared by Nemanja Petric (@nemanja_petric4)

Za reprezentaciju Srbije debitovao je 2007. godine. Sa nacionalnim timom je osvojio zlato na Evropskom prvenstvu 2019, kada je kao kapiten podigao šampionski pehar.

U kolekciji ima još dve bronze sa kontinentalnog šampionata. Osvojio je i srebro u Svetskoj ligi 2015.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda ruska fudbalerka Ksenija Kovalenko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.